Ivica “Terror” Trušček prvi brend ambasador Magnezijevog klorida iz linije proizvoda Jadrankine otopine

Jadranka Vrhovec, kreatorica jedinstvnog hrvatskog proizvoda na bazi joda – Jadrankine otopine, predstavila je svog prvog brend ambasadora na eventu koji je održan u Križevcima, gradu u kojem nastaje Jadrankina otopina.

Naime, kako je nedavno na tržište plasirala Magnezijev klorid u spreju, koji je osobito koristan pri sportskim naporima i povredama, Jadranka Vrhovec, za svoj je novi proizvod iz obitelji Jadrankine otopine odabrala poznatog sportaša – to je Ivica „Terror“ Trušček, poznati hrvatski MMA borac iz Križevaca. Događaju se kao podrška Jadranki pridružio i  Marin Vlahović, višestruki prvak u powerliftingu, a koji se bavi i street workoutom, te je javnosti je poznat i kao obarač Guinessovih rekorda.

„Moram vam iskreno reći, da već neko vrijeme pijem Jadrankinu otopinu, a da tijekom posljednjih 30 mečeva, bilježim samo pobjede. To bi mogla biti i slučajnost, ali zasigurno nije, jer jod je esencijalni mineral koji je potreban svakom čovjeku, a meni pomaže u bildanju imuniteta i jačanju organizma i od ovog proizvoda očekujem također veliku podršku u mojoj daljnjoj karijeri“, kazao je Trušček, koji je 17. veljače u Ljubljani ponovno odnio pobjedu na 23. Izdanju  WFC-a. Trušček je tako vratio pojas i titulu koju je držao prije osam  godina.

Na eventu u Križevcima, okupio se velik broj prijatelja i uzvanika Jadranke Vrhovec, a među njima i saborski zastupnik Ivan Pernak kojem je Jadrnka Vrhovec poklonila svoj novi proizvod – Prah ekološkog šipka, koji je vrhunski izvor C vitamina. Uspješna poduzetnica iz Križevaca, na eventu je proslavila i svoj rođendan, a okupljene je oduševio nastup našeg renomiranog jazz glazbenika Mire Kadoića i njegovog kvarteta.

Jadranka Vrhovec, okupljenima je najavila i skorašnju objavu rezultata prvog znanstevno-stručnog medicinskog istraživanja o dobrobitima joda iz Jadrankine otopine u prevenciji bolesti štitnjače, a koje je upravo sprovedeno. Prem ariječima Jadranke Vrhovec, istraživanje će biti predstavljeno širom regije tijekom ožujka i travnja, na prigodnim press-konferencijama koje će se uz Zagreb, održati u Sarajevu, Banjoj Luci i Beogradu.

Foto: Nikola Zoko