Izjava predstavnika tvrtke JadroMel j.d.o.o.

Povodom sustavnog uznemiravanja medijskih djelatnika od strane izdvojenih pojedinaca koji svojim djelovanjem žele nanijeti štetu ugledu tvrtke JadroMel j.d.o.o., donosimo službenu izjavu pravnog zastupnika i direktorice tvrtke JadroMel j.d.o.o.:

“Svi proizvodi JadroMel j.d.o.o. nalaze se na tržištu na temelju procedure propisane zakonom i podrednim pravilnicima. Svi su zdravstveno ispravni tragom nalaza Nastavnim zavodom za javno zdravstvo Andrija Štampar i svi su pod nadzorom Ministarstva zdravstva. Mogu se slobodno prodavati i prodaju se na tržištu, porezni i sanitarni carinski inspektorat kao i Odsjek dodataka prehrani u stalnom su kontaktu i suradnji kako prilikom izvoza i u kreiranju novih proizvoda koji se u EU stavljaju na tržište davanjem argumentirane obavijesti ministarstvu s pravilnikom propisanim prilozima.
Oko svake nejasnoće stojimo na raspolaganju.
Tržište dodataka prehrani pod stalnim je udarima i objedama crnog tržišta i nekoliko pojedinaca aktivno se obraća kupcima, zastupnicima kupaca, marketinškim kućama, medijima i institucijama s tvrdnjama koje žele odvratiti, uplašiti ili zbuniti. One su pisane nevješto, nestručno i paušalno, vidljivo netočno. Zato prilikom uspostave poslovnog odnosa vi slobodno razjasnite uz našu pomoć sva pitanja i okolnosti naše suradnje ali i budite spremni na mogućnost da vam se obrati neki od tih pojednaca koji mahom raspačavaju prekogranično pribavljene ilegalne supstance, nastupaju na društvenim mrežama pod raznim imenima i imaju u tome svoj interes. S nama poslujete s jasnim i provjerenim informacijama i ne libite se tražiti ih unaprijed ili u svakom trenutku.”
za tvrtku JadroMel
Vanja Zlatović, dipl.prav., pravni zastupnik tvrtke JadroMel j.d.o.o.
Jadranka Vrhovec, direktorica tvrtke JadroMel j.d.o.o.