Jadranka Vrhovec proglašena Naj poduzetnicom u 2021 godini!

Drugu godinu za redom Centar poduzetnica iz Zagreba uručio je godišnje će nagrade za predan rad, inovativni tržišni angažman Naj poduzetnici i Naj poduzetniku Hrvatske 2021.

Čast nam je da je naša osnivačica, vlasnica i direktorica Jadranka Vrhovec proglašena Poduzetnicom godine 2021 u Hrvatskoj!

“Nagrada koju mi dodjeljuje ugledni Centar poduzetnica za mene je do sada najznačajnije priznanje mojeg poduzetničkog uspjeha. I ne bilo kakvog, već ženskog. Ja sam žena koja je u osobnom zdravstvenom izazovu i borbi s bolešću štitnjače pronašla inspiraciju i povod ulaska u poduzetničke vode i pokretanje proizvodnje hrvatskih suplemenata. Uz to, ja sam i samohrana majka. Ja po prvi puta sada primam nagradu iz ruku svojih kolegica poduzetnica, od kojih su mnoge prošle trnovit put sličan mome, da bi danas stajale na čelu svoje tvrtke ili proizvodnje i upravo ta činjenica ovu nagradu za mene čini najposebnijom. Ovo je za mene velika čast ali i izazov i poticaj da u budućnosti brendova Jadrankina otopina i Jadrankina formula još više podignem ljestvicu kvalitete svojih proizvoda”, izjavila je u povodu osvajanja titule i nagrade Naj-poduzetnica 2021. Jadranka Vrhovec, direktorica i vlasnica tvrtke JadroMel d.o.o. Križevci.