Jadrankina otopina uspješno predstavljena u Beogradu

Na događaju “Dan za Vas”, koji se 4. veljače održao u Hotelu Tulip Inn, Jadranka Dugina Vrhovec i magistra farmacije Dunja Nešić prestavile su Jadrankinu otopinu.

“Dan za Vas” je popularni događaj kojeg tradicionalno organizira Dragana Jovanović, life, health i business coach iz Beograda, a ovoga puta, događaj je, uz posebno velik interes okupljenih sudionica, u sklopu programa predstavio ovaj inovativni i jedinstveni proizvod na bazi joda. Jadranka Dugina Vrhovec, hrvatska poduzetnica koja je kreirala i patentirala Jadrankinu otopinu, u sklopu sesije o Jadrankinoj otopini i jodu, također je okupljenim sudionicama ispričala svoju priču o počecima i nastanku otopine, dok je magistra Nešić naglasila sve dobrobiti korištenja joda, posebice za žene. Od antistresnih faktora koji su važni i u prevenciji bolesti u današnjoj užurbanoj svakodnevici i brzom životu, jod ima, kako je već poznato i poseban značaj u prevenciji i podršci pri oporavku kod tipično ženskih bolesti i problema – problemi s reproduktivnim organima, poteškoće pri začeću, problemi s policističnim jajnicima, HPV virus i dr.

Zaključno, nakon izlaganja, u razgovor su se uključile i same sudionice, koje su, uz izlazak pred puni auditorij, ispričale svoja svjedočanstva o korištenju Jadrankine otopine koja im je u mnogočemu promijenila zdravstveno stanje na bolje. Jadranka Dugina Vrhovec na kraju izlaganja najavila je i svim okupljenima da je registracija proizvoda za područje Republike Srbije u tijeku i da bi se on već početkom ožujka trebao naći u prodaji na srpskom tržištu,  u odabranim ljekarnama. Do tada, Jadrankinu otopinu je moguće naručiti, uz upit putem ove, službene web stranice i također uz upit na službenoj fb stranici.

Ususret početku prodaje Jadrankine otopine na srpskom tržištu, nakon eventa “Dan za vas”, u ponedjeljak, 5. veljače, u prisustvu liječnika, farmaceuta i regionalnih distributera Jadrankine otopine, pod vodstvom Jadranke Dugine Vrhovec, održan je i poseban stručni sastanak.