Napokon je tu – naš novi Beta 1,3/1,6 D-Glukan

Predstavljamo vam naš novi proizvod, u svijetu poznati broj 1 imuno booster, Beta 1,3/1,6 D- Glukan brenda Jadrankina Formula!
Za naš proizvod izabrali smo najbolji izvor, oblik i certifikate.
Beta glukan je među najprodavanijim proizvodima u ljekarnama jer je na cijeni kao vrlo kvalitetan imunomodulator. Američka uprava za hranu ( FDA) beta glukanima izoliranim iz gljiva i kvasca dodijelila je status GRAS, što znači da su oni sigurni za primjenu.
Beta-glukan, čuvar imuniteta
(1,3)(1,4)- β glukani nalaze se u staničnoj stijenci zobi i ječma te imaju dokazano djelovanje u održavanju normalne razine kolesterola u krvi. (1,3)(1,4)- β glukani se u prirodi nalaze u ječmu, zobi i mekinjama.
(1,3)(1,6)- β glukani iz stijenke kvasca i određenih gljiva imaju dokazano imunomodulatorno djelovanje. Oblici koji pokazuju imunomodulatorno djelovanje izolirani su iz gljiva, odnosno iz kvasca Saccharomyces cerevisiae, koji su pročišćeni i ekstrahirani. Djeluju imunomodulatorno na nespecifični imunitet. Oni se nalaze u stijenci kvasca te posjeduju antibakterijska i antitumorska svojstva.
Područje primjene
Općenito se može reći da beta glukani pojačavaju imunosni sustav našeg organizma. Dodatak prehrani koji sadrži beta glukan mogu koristiti osobe s padom imuniteta ili kao prevenciju respiratornih, bakterijskih, virusnih ili gljivičnih infekcija kod djece i odraslih. Ako je osoba sklona čestim infekcijama i prehladama, može uzimati neko vrijeme beta glukan kako bi se osnažio organizam. Koristi se kao dodatna terapija kod onkoloških bolesnika uz napomenu da se treba konzultirati s liječnikom prije početka upotrebe. Beta glukan pomaže kod alergija i atopijskih stanja kože te u procesu bržeg zacjeljivanja rana.
Doziranje
Uobičajena doza u dodacima prehrani kreće se između 50 i 500 mg (1,3)(1,6)- beta glukana za odrasle, odnosno od 2 do 45 mg/ml za djecu.
Mjere opreza
Beta glukani se smatraju jednim od najsigurnijih imunomodulatora. Ali ipak je potreban oprez u nekim stanjima. Uzimanje β glukana ne preporučuje se osobama koje boluju od autoimunih bolesti (multipla skleroza, lupus, reumatoidni artritis) i kod primjene imunosupresiva. Ne preporučuje se trudnicama i dojiljama te djeci mlađoj od jedne godine.
Naše kapsule sadrže Beta D-Glukan 430mg po kapsuli, 60 komada u pakiranju za korištenje od 2 mjeseca i možemo se pohvaliti pristupačnom cijenom od  328,00 kuna.
Opis fotografije nije dostupan.