O našem Detobel Complexu pročitajte u novinama 24sata

Revolucionarni prirodni suplement koji čisti jetru – Novi hrvatski proizvod stiže u pravi tren za detox i čišćenje jetre!

Iz sve bogatijeg asortimana prirodnih, hrvatskih dodataka prehrani koje na tržište stavlja križevačka tvrtka JadroMel d.o.o. stiže Detobel Complex – suplement koji čisti jetru.
„Upravo je sam početak godine, nakon što smo svoj organizam gotovo otrovali prekomjernim masnim jelom i alkoholnim pićima, pravo vrijeme da započnemo s detoksifikacijom organizma, a tu prvenstveno trebamo očistiti svoju jetru. Iako je često zanemarujemo, naša jetra je ključan organ u našem tijelu. Ona svakodnevno obavlja neke od najvažnijih funkcija za naš život; igra ključnu ulogu u metaboliziranju hrane koju jedemo i procesu detoksikacije, koji nas štiti od štetnog utjecaja brojnih toksina kojima smo izloženi. Suvremeni život sa sobom donosi i opterećenje sve većeg zagađenja okoline, ali i sve veću prisutnost raznih kemikalija u hrani, kozmetičkim preparatima, vodi, a sve te razne toksične tvari koje se ponekad ne mogu izbjeći ostavljaju težak trag na jetri. Jetra je i metabolički i probavni organ kojem je povremeno potrebno pomoći jer je njezin normalan rad presudan za održavanje dobrog zdravlja. Zato smo pod našim brendom Jadrankina formula kreirali proizvod koji ciljano čisti jetru – naš Detobel Complex,“ pojašnjava Jadranka Vrhovec, direktorica tvrtke JadroMel d.o.o iz Križevaca.

Više pročitajte u nedjeljnom izdanju najtiražnijih novina 24sata!