Polica privatnosti

Efektivni datum početka: 09. Prosinac , 2018.

Jadrankina Otopina j.d.o.o. (“mi”, “nas”, “naši”) radi na domeni: https://www.jadrankinaotopina.com (“Usluga”).

Ova je stranica tu kako bi vas informirala o nasoj polici vezano za uporabu i korištenje privatnih podataka koje prikupljamo kada koristite naše Usluge .

Koristimo te podatke kako bi pružili i poboljšali našu Uslugu. Korištenjem naših Usluga, slažete se da je korištenje prikupljenih podataka u skladu sa ovom policom.

Prikupljanje i korištenje podataka

Prikupljamo nekoliko vrsta informacija za različite svrhe kako bi prema vama pružili i poboljšali svoje usluge.
Vrste prikupljenih podataka
Osobni podaci
Dok koristite naše usluge, možemo vas priupitati da nam isporučite određene osobne identifikacijske podatke koje bi mogli koristiti da vas identificiramo i/ili kontaktiramo (“Osobni podaci”). Osobne identifikacijske informacije mogu uključivati, ali nisu ograničene na:

  • Email adresa
  • Ime i prezime
  • Broj telefona/mobitela
  • Adresa, poštanski broj, zip/poštanski broj, grad
  • ‘Kolačići’ i podaci o korištenju

Podaci o korištenju
Također možemo prikupljati podatke o tome kako se Usluzi pristupilo i kako ju se koristi (“Podaci o korištenju”). Ovi podaci mogu uključivati informacije kao što je IP adresa sa koje pristupate Usluzi, tip internet preglednika, verzija internet preglednika, stranice naših Usluga kojima pristupate, vrijeme provedeno na tim stranicama, unikatni identifikatori uređaja i ostali dijagnostički podaci.

Praćenje i ‘kolačići’
Koristimo ‘kolačiće’ i slične tehnologije kako bi pratili aktivnosti vezane za naše Usluge i zadržali određene informacije.

‘Kolačići’ su datoteke sa malom količinom podataka koji mogu uključivati anonimne jedinstvene identifikatore. Oni se šalju vašem pregledniku sa web stranice kojoj pristupate i spremaju na vaš uređaj. Ostale tehnologije koje se koriste su tagovi i razne skripte za prikupljanje i praćenje informacija, a vezano za analizu i poboljšanje naše Usluge.

Možete uputiti svoj preglednik da odbija sve ‘kolačiće’ ili da vas obavijesti kada su isti poslani. Međutim, ukoliko ne prihvatite naše ‘kolačiće’, možda ne budete u mogućnosti primiti dio naše Usluge.

Primjeri ‘kolačića’ koje koristimo:

‘Kolačići’ sesije. Koristimo ‘kolačiće’ sesije kako bi operirali sa našim Uslugama.
‘Kolačići’ preferenci. Koristimo kolačiće preferenci kako bi zapamtili vaše preference i razne postavke.
Sigurnosni ‘kolačići’. Koristimo sigurnosne ‘kolačiće’ radi sigurnosnih razloga.

Korištenje podataka

Jadrankina Otopina j.d.o.o. koristi prikupljene podatke za razne svrhe:

da bi pružili i održavali naše usluge;
da bi vas obavijestili o promijenama naših usluga;
da bi vam dozvolili da sudjelujete u interaktivnim značajkama naših Usluga, a kada to odaberete;
da bi pružili uslugu podrške korisnicima;
da bi analizirali važne informacije kako bi poboljšali svoje usluge;
da bi pratili korištenje naših Usluga;
da bi detektirali, spriječili i uklonili tehničke poteškoće.

Prijenos podataka

Vaše informacije, uključujući osobne informacije mogu biti prenesene i održavane na kompjuterima izvan vaših državnih jurisdikcija, a gdje se zakoni o zaštiti podataka mogu razlikovati od onih koji su na snazi tamo gdje se vi nalazite.

Ukoliko se nalazite izvan Hrvatske i odlučite da nam dajete svoje informacije, znajte da mi te podatke, uključujući i osobne podatke, prenosimo i procesuiramo u Hrvatskoj.

Vaše prihvaćanje ove police privatnosti nakon kojeg slijedi prenos vaših podataka reprezentira vaš pristanak na taj transfer.

Jadrankina Otopina j.d.o.o. će poduzeti sve korake koji su unutar razumnih granica potrebni da bi osigurali kako će se sa vašim podacima postupati na siguran način i u skladu sa ovom Policom privatnosti i nikakav transfer vaših Osobnih podataka prema nekoj organizaciji ili državi neće biti izvršen ukoliko prethodno nije osigurana adekvatna kontrola uključujući sigurnost vaših podataka i ostalih privatnih informacija.

Razotkrivanje podataka

Pravni uvjeti
Jadrankina Otopina j.d.o.o. može razotkriti vaše privatne podatke u dobroj namjeri i kada je takvo nešto potrebno da bi:

  • se pridržavali pravnih obaveza;
  • se zaštitila i obranila prava ili vlasništvo pripadno firmi Jadrankina Otopina j.d.o.o.;
  • se spriječilo ili istražilo moguće zlonamjerno korištenje vezano za Usluge;
  • se zaštitila osobna sigurnost korisnika Usluga;
  • se zaštitilo od pravne odgovornosti.

Sigurnost podataka
Sigurnost vaših podataka nam je važna, ali zapamtite da nijedna metoda ili transakcija podataka preko interneta kao ni metoda elektronskog pohranjivanja podataka nije 100% sigurna. Iako nastojimo koristiti financijski prihvatljive metode za zaštitu vaših podataka, ne možemo garantirati njihovu apsolutnu sigurnost.

Pružatelji usluga
Možemo angažirati usluge firme ili pojedinaca treće stranke (“Pružatelje usluga”) kako bi implementirali Usluge u naše ime, da bi pružili usluge vezane za Usluge ili da bi nam pomogli pri analizi korištenja naših usluga.

Ovakve treće stranke imaju pristup vašim Osobnim podacima samo da bi izvršili zadatke u naše ime i obvezani su da ih ne koriste u druge svrhe.

Analiza
Možemo koristiti usluge trećih stranki za praćenje i analizu naših usluga.

‘Google Analytics’

‘Google Analytics’ je usluga analize podataka sa interneta koju pruža Google i koja prati promet na web stranici i izvještava o njemu. Ovi podaci se dijele sa ostalim Google uslugama. Google može koristiti te podatke radi kontekstualizacije i personalizacije svojih usluga reklamiranja.

Možete isključiti mogućnost dijeljenja vaših podataka sa ‘Google Analitics’ tako da instalirate dodatak na vaš internet preglednik.

Linkovi na druge stranice

Naše usluge mogu sadržavati linkove na druge web stranice kojima mi ne upravljamo. Ukoliko kliknete na link treće stranke, savjetujemo vas da pregledate Policu sigurnosti pripadnu sajtu kojem time pristupate.

Mi nemamo kontrolu niti preuzimamo ikakvu odgovornost za sadržaj, police privatnosti ili prakse koje su pripadne tim trećim strankama i njihovim uslugama.

Dječja privatnost

Naše usluge se ne odnose na ikoga tko ima manje od 18 godina (“Djeca”).

Mi ne prikupljamo svojevoljno osobne informacijske podatke od Djece. Ukoliko ste roditelj ili skrbnik i svjesni ste da nam je vaše Djete dalo Osobne podatke, molimo vas da nas kontaktirate. Ukoliko uvidimo da smo prikupili Osobne podatke od Djece, a bez dopuštenja roditelja/skrbnika, poduzet ćemo potrebite korake kako bi te informacije uklonili sa naših servera.

Promjene police privatnosti

Zadržavamo pravo promijene naše Police privatnosti u svakome trenutku. Ukoliko do takve promijene dođe, obavijestit ćemo vas o tome putem ove stranice.

Ukoliko do promijene dođe to će se vidjeti promijenom efektivnog datuma početka Police privatnosti na vrhu ove police.

Savjetujemo vas da periodično pregledate Policu privatnosti radi eventualnih promjena. Promijene ove Police privatnosti postaju efektivne onda kada se objave na ovoj stranici.

Kontakt

Ukoliko imate ikakvih pitanja vezano za Policu privatnosti, molimo vas da nas kontaktirate:

Putem email-a: info@jadrankinaotopina.com
Putem naše kontakt stranice: Kontakt