Opis

Po brendom Jadrankine formule stiže Osteobel  sa jedinstvenom formulom za kosti i pomoć kod kostobolja i zglobova, artritisa i  osteoporoze.

Najviša gustoća koštane mase postiže se oko tridesete godine života, te se zatim počinje smanjivati, kao dio normalnog procesa starenja.

Gubitak koštane mase dovodi do razvoja osteoporoze koja povećava rizik od prijeloma kostiju. Oštećenja zglobova uzrokuju bol, smanjenu pokretljivost i ukočenost koji znatno utječu na smanjenje kvalitete života.
Nakon 40-e godine života kod ljudi oba spola dolazi do smanjenja koštane mase, ali zbog neposredne povezanosti hormona estrogena i gubitka kalcija, ta je pojava češća kod žena.
Osteobel je dodatak prehrani za zdrave kosti, normalno stvaranje kolagena i vezivnog tkiva predstavlja idealnu kombinaciju optimalnih doza vitamina i minerala neophodnih za pravilnu mineralizaciju kostiju i očuvanje zdravlja i funkcije koštano-zglobnog sistema.
Sastoje se od prirodnog kalcija iz praha morskog koralja, vitamina C, vitamin D3, cinka, bakra i mangana.
U koraljnom kalciju, kalcij se pojavljuje vezan za karbonat, tvoreći kalcijev karbonat koji je ioniziran (bolja resorpcija, ne otežava probavu, ne kalcificira se u bubrezima i krvožilnom sustavu).
Fosilizirani koralji su ekološki sigurni koralji te pored kalcija sadrži minerale u tragovima.

Način primjene: 2 kapsule dnevno uzeti uz obrok i 2 dcl vode

Sastav: kalcijev karbonat iz praha morskih koralja, inulin, hidroksipropil meticeluloza (vegetabile kapsule), L-askorbinska kiselina, cinkov glukonat, tvari protiv zgrudnjavanja: magnezijeve soli masnih kiselina i silicijev dioksid, manganov glukonat, bakrov glukonat, kolekalciferol

Zemlja porijekla: Republika Hrvatska

Volumen: 60 kapsula

Najbolje upotrijebiti do: otisnuto na ambalaži / dostupno na upit.

Na tržište stavlja JadroMel d.o.o., Ulica Ljudevita Gaja 12, Križevci