Sretan Dan žena – uz naš novi proizvod GLUTATION COMPLEX

Dragi klijenti i kupci, čestitamo vam Dan žena i predstavljamo naš novi proizvod – Glutation Complex koji stavljamo na posebnu akciju s 20% popusta!

Potražite ga u našoj web trgovini:

GLUTATION COMPLEX

Više o proizvodu:

GLUTATION COMPLEX – KOMBINACIJA VITALNIH NUTRIJENATA

 

Glutation je najmoćniji antioksidans u našem tijelu. Glutation je linearan, u vodi topiv tripeptid sastavljen od 3 aminokiseline: cisteina, glutamina i glicina, a može se naći gotovo u svakoj stanici ljudskog tijela, zbog čega se i  naziva glavnim tjelesnim antioksidansom.

Glutation se stvara u  jetri, organu koji je najodgovorniji za detoksifikaciju organizma i njeno optimalno funkcioniranje. Kad smo mladi i zdravi, organizam ga proizvodi u dovoljnoj količini. S godinama i starenjem organizma njegova količina počinje opadati i ubrzano se trošiti. Posebno kada smo pod utjecajem kroničnog  stresa, nezdravog i brzog načina života. Konzumiranje neadekvatne i prerađene hrane, alkohola, kemijskih sladila te izloženost okolišnim toksinima i teškim metalima ugrožavaju zdravlje. Unos dovoljne količine glutationa prevenira najteže suvremene bolesti

Vitamin A doprinosi održavanju normalnog vida, sluznica i kože. Neophodan je za rast novih stanica. Učinak vitamina A u poboljšanju imuniteta manifestira se povećanjem otpornosti na teške infekcije, prije svega zahvaljujući stvaranju dobro diferenciranog i zrelog epitela koji  predstavlja učinkovitu antiinfektivnu barijeru. Zdrava sluznica štiti od patogenih mikroorganizama koji u takvim uvjetima nemaju šanse za rast i razmnožavanje. Također poboljšava stvaranje i aktivnost bijelih krvnih stanica te i na taj način podržava funkciju imunosnog sustava.

Vitamin C ima ulogu u stimulaciji imuniteta, sintezi kolagena, normalnoj psihološkoj funkciji, smanjenju umora i iscrpljenosti.  Kao snažan antioksidans, vitamin C može djelovati na smanjenje oksidacije LDL (“lošeg”) kolesterola, procesa koji je preteča kardiovaskularnih bolesti, posebno ateroskleroze, a posljedično srčanog i moždanog udara.

Vitamin E je antioksidans koji doprinosi zaštiti stanica od oksidativnog stresa – slobodnih radikala. Ovaj vitamin od presudne je važnosti za normalnu funkciju spolnih žlijezda te je bitan za rad mišića i integritet središnjeg živčanog sustava. Oštećenjem stanica i tkiva u organizmu slobodnim radikalima ubrzava se proces starenja i nastanak bolesti poput malignih i kardiovaskularnih oboljenja.

 

GLUTATION COMPLEX

 

SNAŽNA ANTIOKSIDANTNA OBRANA

STIMULIRA  IMUNITET

POTIČE DETOKSIKACIJU

POTIČE ZDRAVLJE KOŽE