Terror Trušček osvojio WFC zlato uz Magnezijev klorid!

U nedjelju, 17. veljače,  u  Ljubljani je održano 23. izdanje WFC-a. Publika je ukupno imala priliku vidjeti 10 mečeva što po pravilima slobodne borbe, što po pravilima profesionalnog boksa i kicboxinga.

Bivši WFC prvak, legendarni Ivica Trušček, brend ambasador Magnezijevog klorida iz linije proizvoda Jadrankine otopine  ponovno je postao šampoion u velter kategoriji. “Terror” je prekidom u prvoj rundi svladao Arbera Muratija te se ponovno okitio WFC-ovim zlatom. Ovo je Truščeku bila 38. pobjeda u profesionalnoj karijeri!

“Zahvaljujem Ivici što me pozvao na event i rezervirao mjesto. Bilo je uzbudljivo i napeto iskustvo gledati iz prvog reda sve borbe. Obzirom da je Ivica rekao kako je pobijedio u zadnjih 30 borbi od kada uzima Jadrankinu otopinu joda, ništa manje nisam očekivala ni sada jer je počeo koristiti sve naše proizvode. Zasluženo i junački je osvojio pobjedu i naziv prvaka. U poslu biram samo najkvalitetniju sirovinu i materijale od kojih proizvodimo otopine, pa je tako i šampion Ivica odgovoran za naše kvalitetne kutijice i ambalažu te grafički dizajn”, istaknula je Jadranka Vrhovec nakon meča.