Velika fešta u domu Jadranke Vrhovec – Poznata poduzetnica slavi

Trostruko rođendansko slavlje !

Jadranka Vrhovec priredila veliku rođendansku feštu za svoju djecu Marisa, Melinu i Melani

Poznata križevačka poduzetnica Jadranka Vrhovec na svojem je novoizgrađenom imanju nedaleko Križevaca priredila veliku feštu s trostrukim razlogom za slavlje! Slavio se prvi rođendan njenog sina Marisa i drugi rođendan kćeri Meline koji su rođeni istoga dana, 6. lipnja, a s obzirom da se bliži i šesnaesti rođendan najstarije, šesnaestogodišnje kćeri Melani i ona se pridružila velikom slavlju.
Jadranka Vrhovec, koja stoji iza brendova Jadrankina otopina i Jadrankina formula i čiji se proizvodi svakodnevno iz Križevaca šalju u ljekarne i dućane zdrave hrane širom regije, ali i Europe, feštu je priredila na otvorenom, uz svirku tamburaša Kraljeva i bojnih poslovnih partnera, prijatelja, članova obitelji i kumova. Uzvanici su na slavlje počeli stizati već oko podneva, a mali slavljenici Maris, Melina i Melani su zajedno s majkom stigli oko 13 sati.
„Neizmjerno sam sretna i ponosna na svoju djecu, svoje dvije kćeri i sina. Uz sav poslovni uspjeh koji mi je važan, ipak su moja djeca moj najveći uspjeh i radost u životu. Tek sada živim svoj san, sa svojom obitelji. Želim da nam ovako kao što nam je današnji dan protekao, u ljubavi i veselju bude ama baš svakoga dana!“ naglasila je Jadranka Vrhovec, ne skrivajući emocije i oduševljenje.
A o tome koliko se potrudila da rođendansko slavlje bude posebno ponajbolje govori i veliko iznenađenje koje je priredila za kćer Melani kojoj je darovala prvi automobil, crveni Mini Cooper cabrio koji jučer na rođendanu dugo bio sakriven ispod velike cerade za auto. U jednom trenutku Jadranka je pozvala sve uzvanike i otkrila iznenađenje!
Nakon što su Maris, Melina i Melani u isti čas puhnuli u svjećice na svoje tri rođendanske torte, uslijedilo je fotografiranje sa članovima obitelji, a potom se fešta nastavila do večernjih sati, uz ples, pjesmu i odlično raspoloženje svih gostiju.
Tijekom cijelog popodneva, na rođendan je pristiglo preko stotinu čestitara, a među njima su se našli i članovi bikerskog kluba Crusaders Križevci koji su stigli na svojim limenim ljubimcima i upotpunili feštu!